Skip to main content

Kongsi Resepi dan Menang IPHONE 6PLUS


Sebenarnya saya baru sahaja tahu perkara ini LetsMasak semalam di instagram mereka.Saya sangat tertarik dengan resepi-resepi yang ada dalam instagram tersebut.Tengah jalan-jalan usha-usha resepi,tiba-tiba terbaca yang info memasak pun boleh menang IPHONE 6 Plus 64gb!!




Hanya dengan share resepi anda,anda berpeluang menangi IPHONE 6 Plus yang awesome ini.Bukan itu sahaja!siap ada 4 lagi tawaran menarik berbentuk wang tunai.

Suri rumah dan memerangkap peniaga online seperti saya ni, sudah tentu banyak masa di rumah.Hobi pula memasak.Jadi apa salahnya hobi kita ini, kita jadikan juga sebagai sumber pendapatan.

Dalam blog saya ni pun ada banyak juga resepi yang sedap-sedap terperam je dalam ni.Entah ada ke tidak orang membacanya.

Jika kita lihat di website LetsMasak , kemudahan kita sebagai pengguna untuk mencari sesuatu resepi amat mudah,hanya type resepi yang anda cari,insyaAllah anda akan menjumpainya.Atau pun anda hanya pilih kategori contohnya ayam,sotong dan lain-lain mengikut pilihan anda.Dengan gambar-gambar yang menarik dan resepi-resepi baru dan segar,pasti menambahkan lagi semangat anda untuk memasak.





Walaupun LetsMasak nampak seperti kebanyakan laman komuniti yang membangunkan perkongsian resepi,namun sebenarnya ianya ada kelainannya.Dengan adanya LetsMasak Rewards System dengan hanya berkongsi resepi, kita sudah boleh menjana pendapatan darinya.Menarikkan? Hantar resepi & gambar dengan cara kreatif anda,jadi penyumbang aktif,kumpul points dan dah boleh tebus wang tunai :) ..

Namun setiap pertandingan sudah pasti ada cara dan syarat-syaratnya.Jom tinjau apa agaknya syarat-syarat tersebut.

LETSMASAK REVIEWS CONTEST 2015

Kita tengok hadiah-hadiah yang boleh korang menangi

  1. Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
  2. Tempat kedua: Wang tunai RM500
  3. Tempat ketiga: Wang tunai RM400
  4. Tempat keempat: Wang tunai RM300
  5. Tempat kelima: Wang tunai RM200
Langkah-langkah untuk menang

♥ mestilah register dulu di link kaler biru yang saya dah beri kan diatas,klik sahaja

♥ mencapai sekurangnya 50% progress sebelum hantar review.Amat mudah macam kita register facebook dulu mula-mula. 


♥ Tulis review anda di blog anda

♥ Dapatkan ahli berdaftar di bawah anda sekurangnya 20% dikira sebagai refferal

♥ Akhir sekali jangan putus asa dapatkan ahli register dibawah anda

mudahkan? Jom sama-sama kita usaha untuk martabatkan budaya memasak sambail menjana pendapatan..

Habis dah baca ? Semangat ?! Ok ucapkan terima kasih kepada penaja Hai Blogger! 

"Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"





Comments

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!