Skip to main content

Hobi baru,Pengalaman baru

Akhir bulan may saya sudah mula berjinak-jinak join pelbagai contest.Tapi saya hanya memilih dalam 3 ke 4 contest sahaja yang betul-betul saya follow.Pertama kali saya menang untuk contest di FB dengan meneka kuantiti helaian baju yang dibungkus rapi.Alhamdulillah tekaan saya hampir kepada jawapan.Dan saya  dipilih sebagai pemenang.Hadiah nya saya dapat sepasang baju untuk Nailah Al Farafishah.Alhamdulillah,sejak dari tu,saya mula mengisi masa lapang saya dengan join pelbagai contest.Seperti yeos,drinho,t3,dutch lady,dan macam2 lagi hehe.Untuk kali kedua saya memenangi hadiah harian utama untuk contest yeos.Saya mula masuk pada hari ke 5 dan menang pada hari ke 14,dan buat masa ini,contest yeos adalah nilai paling besar yg telah sy menangi sebyk rm 3k..alhamdulillah,syukur tak.terhingga.Dan alhamdulillah selama sebulan lebih saya join pelbagai contest,saya berjaya memenangi 7 hadiah dari company berlainan.

Inilah hadiah pertama yang saya menang .. perasaan memang sangat2 happy..

Dan sekarang saya sedang follow contest high 5 dan juga dutch lady..tapi paling saya follow ada lah high 5 heheh..

Saya ada lagi pengalaman baru..nanti sy share di entry akan datang.insyaAllah

Comments

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!