Plz likes my page

tukar lagi!!

Sebelum ni punya entry memang dah cerita tentang penukaran ni..huh kali ni tukar lagi.alasan kukuh tau macam konkrit  makin teruk leher fishah sampai berdarah lagi coz dia garu.

Pilihan kali ni memungkinkan ianya adalah pilihan terakhir dan insyaAllah tepat.Sampai je poslaju,saya teruskan mandikan fishah guna sabun lama dia si buds tu.Lotion dia pun sama.Yang baru nya hanyalah cream telon dengan hair and body oil dri Tropika.Apa yang macam peliknya kan..15 minit lepastu si Fishah tidur dengan sendiri tanpa BF pun.Biasanya memang kena bagi dulu barulah tido.best2.Nanti saya kongsi lagi pengalaman menggunakan set Tropika ni.Jadi baby tropikalah anak ibu ni.Tapi untuk hari pertama..saya puas hati.



Tengok si Fishah,teruja betul dapat barang baru.Bukan nak cakap apalah kan..yang kali ni memang agak mahal  dari yang sebelum ni..coz sebelum ni 3 barang.Kali ni bubble wash,lotion,cream telon n 1 lagi starter kit untuk kulit sensitif,ada bubble wash dgn baby hair n body oil.Tak apa lah bukan untuk orang lain untuk anak sendirikan.

0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template