Plz likes my page

BOIKOT ( Ok ke X? )

Ramai yang cakap kenapa tak tutup je akaun FB,tak payah guna Apple,Android,Microsoft,Intel dan lain-lain.. Youtube .. ya , betul tu tapi sekurang-kurangnya kita masih ada usaha untuk cuba tidak menggunakan produk Israil ini.Tapi tak apalah semua orang ada pendapat mereka sendiri ...

Saya sendiri dulunya makan KFC,MCD,Pizza HUT,pergi STARBUCKS, dan gunakan produk-produk yang berkaitan dengan ISRAIL.. kerana dulu masih tidak mengerti apa dan mengapa..namun sekarang saya ingin cuba membuang sedikit demi sedikit dan cuba elakkan dari terbeli dan pergi ke tempat yang ada kena mengena dengan Zionis Laknatullah ini ... Tak apalah tidak mampu buang kesemuanya,namun sekurangnya kita sudah berusaha sedaya kita,kita tidak mampu untuk turut serta ke medan perang,namun Allah swt tahu apa niat kita insyaAllah :)

Dan untuk yang ingin terus mengguna pakai ,makan dari produk-produk dari Yahudi ini biarlah,mungkin mereka juga punya alasan tersendiri.Kita harus hormat setiap pendapat.Kita tidak boleh paksa orang buat,apa yang kita buat. 


Namun mari kita ambil sedikit pencerahan dari kisah Nabi Ibrahim a.s


Berlaku kisah di zaman Nabi Ibrahim semasa Baginda dibakar oleh kaumnya, seekor burung kecil terbang berulang alik mengisi air dalam paruhnya lalu menyiram ke atas api yang membakar. Itulah yang dilakukannya berulang kali.
Tingkah lakunya diperhatikan makhluk Allah yang lain lalu bertanya kepada burung kecil itu:
“Untuk apa kau berpenat lelah mengambil air berulang alik, sedangkan api yang membakar Nabi Ibrahim tidak akan terpadam dengan air yang kau siramkan itu.”

Save Gaza dan semua umat ISLAM yang tertindas (QUNUT NAZILAH)


Assalammualaikum

Entry kali ini saya meminta kepada pembaca blog saya agar sama-sama membantu saudara seIslam kita dengan doa , dan segala jenis usaha yang mampu kita laku kan insyaAllah ...

ingatlah "doa itu senjata untuk orang mukmin"


Panduan Qunut Nazilah

PANDUAN QUNUT NAZILAH

Qunut ertinya membaca doa kerana sesuatu bala bencana supaya kita dilindungi Allah dari bahaya.

PERKENALAN UNTUK TUTORIAL (JAHITAN)

assalammualalikum dan hai kawan-kawan semua ..

ok hari ini kita tak akan belajar lagi bagaimana nak menjahit item "HAMMOCK UNTUK SUGAR GLIDER ANDA" kerana hari ini adalah hari untuk kita berkenalan..sesiapa yang terbaca entry ini sila "LIKES" dan "KOMEN" 'SAYA MINAT' ..sebab admin nak tengok berapa orang yang berminat untuk belajar menjahit item-item hammock untuk haiwan kesayangan anda :) ... contohnya sugar glider , kucing , guinea pig dan lain-lain.

ok buat pengetahuan anda semua saya adalah admin untuk page Sugar Glider KL club di Facebook .. silalah LIKES ya :) ,pada yang sudah pun likes admin ucapkan ribuan terima kasih :) ...

ok 1st sekali admin nak beritahu intro dulu .. sebenarnya admin dulu masa mula-mula bela SG ni,admin hanya beli sleeping pouch dan bonding pouch,masing-masing berharga RM 15 untuk SP,dan RM 45 untuk BP,tiba-tiba admin terfikir nak jahit sendiri je hammock-hammock diaorang ni.


ANUGERAH SKRIN 2012/2013?

Sebenarnya bukan nak tulis sangat pun hal ni .. kebetulan tengah bakar roti dalam microwave "MENGGRILLKAN ROTI.."disapu butter dan sekaya .. sedap nya!

tapi tengah dok tunggu roti tu siap. . tetiba mak mentua panggil .. ayu.. ayu .. sambil ku menoleh kearah mak mentua ku yang sedang menonton TV3 .. ya mak ? kenapa ..?

ni ha .. si laki ni apa namanya ntah .. tak de tangan .. ada ka ptut ckp "nasib baek tv3....boleh sntuh cket2...klu tv al-hijrah xboleh sntuh lngsung......"

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template