Plz likes my page

stroller Fishah

Alhamdulillah..akhirnya Nailah Al Farafishah lepas ni dah boleh tidur dengan selesa sambil mencuci mata..eh macam mn pulak tu erk..heheh..

Walaupun sebelum ni dh decide nak amik halford dan sebelumnya tu nak amik sc6 9 n scr 7,tapi akhirnya sudah pasti perancangan Allah itu lebih baik dari segala perancangan.Kami telah memilih scr 6 tanpa scr 7.coz bila pikir2 kan ketika dalam perjalanan pi amik stroller,car seat tak perlu sebab car seat nya sampai 13kg shj Fishah dah 8kg sekarang,jadinya ntah sampai bape bulan dia nak pakai.Lagipun selama ni Fishah saya yang pegang bila dalam kereta.

AKHIRNYA kami hanya ambil stroller scr 6.Dapat2 terus bawak Fishah jejalan dalam tesco ampang.Alhamdulillah Fishah diam je waktu dok dalam tu.N stroller ni agak ringan berbanding halford tu.Dan mudah juga nak kendalikan dia.


0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template