Skip to main content

Aidilfitri 2013 - persiapan

untuk persiapan raya tahun ni, saya baru beli hijab je :) ... warna coklat huhuhu .. ntah knp terpanggil untuk memilih warna coklat ni ..kat sini nak kongsi hijab yg saya dh pun membelinya melalui online!.. heheh..sebelum ni pernah juga kena tipu dengan pembelian online ni, tapi tu tahun lepas hihihi.. tahun ni alhamdulillah .. dan saya dh buat siasatan secara sendirian selama 2 bulan sebelum membeli :) .. okies jom sy kongsikan pic nya  ...

sampai je dari kiriman poslaju beginilah rupanya ..


cantikkan kotak dia ? hihi

ok, lepas tu saya pun bukaklah isi dalamnya .. tara .. bungkusan nya pun menarik :)


ok last sekali ,saya pun mengironkan tudung tu supaya nnt takdelah tergopoh gapah bila dh nak dekat raya nanti, coz nak pakainya insyaAllah raya kedua :D


ha ... pic last ni adalah hasil selepas memakainya nanti , tapi model ni xpakai sekali ngn purdah .. tapi set tudung ni saya beli sekali dengan purdah :D .. hope saya secantik model nilah bila pakai nanti hihihi


ha .. pembaca yang teringin/tersuka/terminat atau pun segala terlah.. leh la cari dorang kat fanpage dorang, saya serta kan linknya disini .. http://www.facebook.com/ElleZada

Comments

Cik Chokie said…
Subhanallah cantiknya :D miza teringin sangat pakai purdah. Tapi bila lah untuk memulakannya :') Insyallah suatu hari nanti.

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!