Plz likes my page

Aidilfitri 2013 - persiapan

untuk persiapan raya tahun ni, saya baru beli hijab je :) ... warna coklat huhuhu .. ntah knp terpanggil untuk memilih warna coklat ni ..kat sini nak kongsi hijab yg saya dh pun membelinya melalui online!.. heheh..sebelum ni pernah juga kena tipu dengan pembelian online ni, tapi tu tahun lepas hihihi.. tahun ni alhamdulillah .. dan saya dh buat siasatan secara sendirian selama 2 bulan sebelum membeli :) .. okies jom sy kongsikan pic nya  ...

sampai je dari kiriman poslaju beginilah rupanya ..


cantikkan kotak dia ? hihi

ok, lepas tu saya pun bukaklah isi dalamnya .. tara .. bungkusan nya pun menarik :)


ok last sekali ,saya pun mengironkan tudung tu supaya nnt takdelah tergopoh gapah bila dh nak dekat raya nanti, coz nak pakainya insyaAllah raya kedua :D


ha ... pic last ni adalah hasil selepas memakainya nanti , tapi model ni xpakai sekali ngn purdah .. tapi set tudung ni saya beli sekali dengan purdah :D .. hope saya secantik model nilah bila pakai nanti hihihi


ha .. pembaca yang teringin/tersuka/terminat atau pun segala terlah.. leh la cari dorang kat fanpage dorang, saya serta kan linknya disini .. http://www.facebook.com/ElleZada

1 comments:

Cik Chokie said...

Subhanallah cantiknya :D miza teringin sangat pakai purdah. Tapi bila lah untuk memulakannya :') Insyallah suatu hari nanti.

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template