Plz likes my page

Multipurpose Pillow / Nursing Pillow / Maternity Pillow

sementara balik dari pos barag customer , me n hubby jalan2 ke kedai barangan bby, ternampak nursing pillow , tengok price leh tahan RM 89.90 .. tengok barang2 bby yg lain jugak .. saje cuci mata .. (act sbnarnya dh lama tingin nak bantal tu coz mcm best je  ) .. bila balik umah .. ha ... tara .. en. hubby buatkan .. multipurpose pillow ( coz leh guna support preggy mummy bila baring, esp bila dah masuk trimester ke3.. sebab tu la ada yg bg istilah maternity pillow.. n bole guna utk BF baby ..  tapi para bapa pn bole guna nursing pillow utk bg baby susu..btambah rajinlah para suami tlg isteri bg baby susu botol kn  .. hihi tq bby memerangkap en.hubby coz watkn pillow ni .. yay ! .. ( p/s : size lg besar dri bumblebee taw ! )


ukuran yang dibuat , 30 inci x 25 inci x 10 inci 
( p/s ; ukuran diberi untuk sesiapa yg teringin buat sdiri :) )

2 comments:

juls julie said...

wahh bestnyer hubby tlg buatkan..hehehe

ayubalqishah said...

:) hihihi

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template