Jan 28, 2012

ESQ n Kursus Pengedalian Makanan

hari ini saya dan husband pagi2 lagi dah nak mengadap jalan jem (kalau jalan jem lah) ,first nak g amik BR1M tu kat Ampang , pastu gi shah alam kat SACC Mall xsilap gi ESQ


utk alumni, singgah sat je coz jam 2 nak g seksyen 7 utk kursus makanan kt blakang Jakell (kalau diikutkan alamatnya lah) sampai jam 5 ptg n kalau larat mlm tu maybe g ESQ utk special nya :) .. n bermalam di rumah Nyah (kakak hubby) d seksyen 9 :) .. hope semua bjalan lancar .. amin ..

0 comments:

Followers

My 1st novel

My 1st novel
sudilah baca ya

Warkah Seharum Cinta FAN

sahabat sedang menambah ilmu

Popular Posts

Archive

Powered by Blogger.

Chat

Copyright © . | Powered by Blogger
Design by Blog Oh! Blog | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com