Plz likes my page

ESQ n Kursus Pengedalian Makanan

hari ini saya dan husband pagi2 lagi dah nak mengadap jalan jem (kalau jalan jem lah) ,first nak g amik BR1M tu kat Ampang , pastu gi shah alam kat SACC Mall xsilap gi ESQ


utk alumni, singgah sat je coz jam 2 nak g seksyen 7 utk kursus makanan kt blakang Jakell (kalau diikutkan alamatnya lah) sampai jam 5 ptg n kalau larat mlm tu maybe g ESQ utk special nya :) .. n bermalam di rumah Nyah (kakak hubby) d seksyen 9 :) .. hope semua bjalan lancar .. amin ..

0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template