Plz likes my page

Jalan-jalan cari BIG apple

assalammualaikum semua...

malam tadi tak pergi pun big apple cheras tapi gi big apple wangsa maju :) ... tapi donut kegemaran iaitu oreo tu tak de huhuhu ... n yang best beli 6 pcuma 2...dorg dh xde wat yg lekat2 tu...

tapi punya lah beria nak kan donut,saya langsung tak sentuh pun donut tu...balik dari ctu terus makan di bangi kopitiam yg bdekatan ngn umah .. ingat kan nak makan di Timor Place tpi aduyai ctu xde tempat yg agk ttutup..mm beselah dgn cara pemakaian yg sy bawa sekarang agak mbataskan dan sering mnjadi phatian...kadang2 ada juga dgr ada suara2 yg kurang enak di dengar .. dan ada juga yg enak di dengar. .. sya xmahu kan kedua2nya.. sy mahu kehidupan yg biasa..tak dipuji dan xdikeji..

balik dari bangi kopitiam ingat kan nak g shah alam g downtown ke uptown erk kat shah alam tu hehehe..tapi tgk waktu dh lewat akhirnya kami berempat ke cheras shj..sy hanya membeli tabung bear color itam utk mngisi duit singgit2 sy :)...



bercerita tentang downtown dictu.. itulah kali ptama sy g ke ctu dgn berpurdah...agak kekok krn mnjdi phatian.. mmm .... apa yg sy telah bulatkan di hati .. biar apa pun sy akan kekal begini ... dgn cara yg sudah di nazarkan ...alhamdulillah sy belum pernah lgi tpikir utk mbuka kain kecil yg mnutupi separuh wajah sy ni....ya Allah aku hanya mahu aku terus berasa selesa dan selamat dgn apa yg ku pilih skrg ...

0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template