Skip to main content

Second Life



jom join SECOND LIFE..

best tau...nak join?saya?saya dh join dh hehee..ni avatar sy n kwn sy :)


Get Started

It’s Time to Try Second Life for Work

We understand that working in Second Life, or any virtual world, is a new experience for most organizations. So, we’re here to make it as easy as possible. Here’s the step-by-step guide to help you get started.
  1. Confirm Access to Second Life

    Many organizations have strict firewall policies that prevent Second Life from running on enterprise or government computers. As a first step, you should contact your IT department and find out whether your firewall will accept a UDP protocol. If not, then we encourage you to work with your technology team to authorize the Second Life stream into your network. If they have questions about Second Life security, point them to this article on security in Second Life.
    Additionally, Second Life runs best on newer computers with advanced graphics cards. To learn more about specific system requirements, click here.
  2. Join Second Life

    It’s simple and free. Just go to the Join Now page and register. You’ll need to choose a standard avatar, an inworld name, and provide basic contact information so that we can confirm your registration by email.
  3. Download the Second Life Viewer

    The Second Life Viewer is a small piece of software that is your window into Second Life. You can think of it like your supercharged browser for a 3D environment.
  4. Plug in Your Headset

    Second Life supports both text chat and spatial voice. So, if you have a headset with a microphone, go ahead and plug it into your computer before you login. Of course, Second Life works just fine if you don’t have a headset, but working in Second Life is a much richer, more effective experience when you can and your colleagues can talk to one another.
  5. Login and Begin on Welcome Island

    When you enter Second Life for the first time, you land on Welcome Island, or an orientation experience. Since this is your first time inworld, understand that it will look and feel unfamiliar to you. You will notice a few things—that you have an avatar and that you might be confused about what to do next. Follow the simple activities on Welcome Island, which are designed to help you get started.
  6. Design Your Avatar

    An avatar is a virtual representation of you. Using your basic avatar that you chose during registration as a starting point—you can then change nearly every element of your appearance from body size to hair color to clothing. To learn more about how to customize your avatar, click here. Once you become more familiar with Second Life, you can also purchase new skins, clothes, and accessories to continue to personalize your inworld appearance.
  7. Learn how to Operate Second Life

    Getting started in Second Life can be challenging at first, but we’ve created an easy Quick Start Guide to get you ready to work quickly. Additionally, the best and most current resource for beginners to Second Life is in the Support section.
  8. Attend an event in SL

    Learn about business use.
  9. Create Your Workspace

    Now that you’re comfortable with the Second Life environment, you’re probably interested in how your organization can work in Second Life to hold meetings or events, training sessions, or create 3D simulations or prototypes. At Linden Lab, the creators of Second Life, we are creating a series of customized entry-level solutions to meet your needs. In the meantime, we offer you two choices: either you can create your own workspace or you can partner with a Solution Provider to create one for you,

Comments

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!