Plz likes my page

TOPIK (HAIWAN PELIHARAAN)

Guinea Pig


ha...ni lah salah satu pasangan yg sy ada bela di rumah.lebih dikenali guinea pig.ok,jom berkenalan..yg 3 color tu,nama dia But2 jantina jantan,manakala yg putih tu nama dia Mia n pastinya betina :).

mulut dorg agk bising..twit...twittt..je.pantang lapar ckit,atau mknn or minuman dah habis dorg mesti bising.hehhee.sy letakkn dorg ni dlm akuarium ikan yg sederhana besar.

untuk mjaga kesihatan dorg sy kongsikan pd anda semua.mn tahu kalau2 ada yg teringin nak jg guinea pig ni selain dr hamster tu.

SYAMPOO MANDIAN


hhehee sy hanya gunakan syampoo yg biasa digunakan oleh bayi...


VITAMIN


ok..yg ni pulak vitamin utk dorg..yg ni mudah je..campurkan dengan 4 penutup cecair ni dicampurkan dgn 30ml air..


SNACKS


ha..yg ni namanya snacks utk dorg nya gigi n kesihatan gak...bagus benda ni..dia bersifat chewing...:)..n lmbat habis,jdi sgt jimat.


hehehee ok cukup untuk kali ni..banyak lagi ingin sy kongsikan.contohnya pewangi dia,tempat tidur dia.dan kita boleh latih dia mendengar kata yg mudah :) dan sy akn kongsikan juga apa yg anda perlukan sebelum membelanya...jumpa lagi nnti...








0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template