Plz likes my page

Dinner

malam tadi pas terawih ada dinner kat subang..kat kg melayu..huhu..makanan dia not bad lah..sedap gak..lebih2 lg ayam sambal dia..asyik teringat je..


ha botol hijau tu air buah..HALAL punya :)

dorang sambut birthday gak .. ni lah kek yg dimakan malam tadi yg di taja khas oleh SECRET RECIPE..


boleh lah tahan rasanya..penuh ngan coklat...tapi saya kalau kat SECRET RECIPE lebih suka CHOC MUD die sedap sgt hingga menjilat jari..:P

penat jugak malam tadi coz dari ampang nak ke subang makan masa 1 jam lebih2 g kami semua sesat..lalala.
huhu pic kami2 xboleh diupload disini kerana sebab2 tertentu...jadi hanya pic food shj yg boleh diupload kat dicni..oklah xtau nak bebel pe lg pepagi buta ni...

0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template