Plz likes my page

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!








fikir jugak 2,3 kali nak beli ke tak coz harganya agak mahal,tetiba husband ternampak saya dok belek2 mencongak2.. last2 dia kata tak pe amik je .. lama jugak pikir walaupun dh dapat kebenaran... last2 amik jugak akhirnya.. amik 1 set besar terus.. rm 300 jugak lah utk muka je.. belum lagi brg mandi dan makeup ..
tapi hubby kata tak apa utk diri sendiri dan dia jugak kan hehehe...
balik je umah,mandi2 dan terus pakai semua produk yang baru dibeli kecuali brg makeup heheh.. sy memang xleh ada brg baru ,mesti tak sabar2 nak pakai...
setelah dua hari menggunakan produk bio essence ni.. ianya nampak ok.. dan tak de pulak jerawat naik or apa... tapi paling ketara perubahan nya adalah pada bawak mata.. garisan hilang! tinggal 2 line je.. kalau tak sebelum ni byk jugak line bawah mata.. huhu
memg rs cam berbaloi guna produk ni,lebih2 lagi saya baru 1 st time menggunakan serum BE ni.. kalau pencuci muka nest yg warna gold tu ada jugak guna tapi cuma guna pcuci muka je.. yg BE yang biru tu pun ada guna tapi tak tahan kulit jdi cam kering sgt n xselesa... 
hihi sesape yg nak try guna BE ni leh la try yg tanaka white atau pun yg gold tu .. :) 
ni lah serum yg sy ckp tu ..
lepas ni if brg baru dri JSD dh sampai n sy dh guna, sy akan buat post tuk produk jamu tu pula ya :) .. insyaAllah





0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template