Skip to main content
assalammualaikum..
harap semua sihat belaka..alhamdulillah .. :)
dah lama sangat rasanya saya tinggalkan blog ni bersawang..
bukan apa saya sibuk belajar menjahit...
husband tolong ajarkan hehehe..
alhamdulillah ,saya yang sememangnya tak pernah pegang mesin jahit,tapi boleh menjahit...wah.. :) bestnya rasa..

ok tau tak apa yang saya jahit ? saya jahit tempat tidur untuk toy n yuna (sugar glider) .. hehe
and saya ada wat bisnes kecil-kecilan untuk anda yang memiliki sugar glider :)

nak tengok pic sugar glider saya?



saya bela sepasang umur diaorang dalam 5 bulan lebih :)

ok nak tgk apa yg saya jahit?


ok pic diats saya ambil dari salah seorang customer saya seorang cikgu dari pahang yang memilih SET ini sebagai pilihan (tidak termasuk cage) .. ok cantik x? customer ni suka sangat dengan set merah ni .. n seminggu kemudian ,beliau telah membeli 2 SET lagi dari saya iaitu warna purple dan hitam :) .. tq Puan Nik Nurul Akma Amir :) ..





ada yang berminat ? leh msg/call/whatsapp saya kat 012 944 7669 / BBM je sy 26B03554

Comments

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!