Skip to main content

Allah sakitnya..




pelik aku pengsan pas aku habis mandi n waktu tu hujan selebat2nya,sedar2 je dh ats katil kat bilik aku..akhirnya bila dah xboleh buat apa..aku buat keputusan utk ke hospital..angah,faiz,mira,kwn baikku reen turut serta menghantar aku ke hospital dgn mendukungku..huhu..smpai hospital dh ada ats kusi roda...haish..sedihnya lah

semalaman duk kat hosspital..gara2 pengsan kaki terus xboleh gerak.dahlh xmkn
satu hari..akhirnya kna amik darah n masuk air..sakit sgt waktu kena
cucuk kai jarum tu.:(.dhlh waktu tu
langsung xde kudrat..n pernafasan pun xstabil.walaupun aircond dipasang dengan suhu yg agk tinggi sejuknya..tapi aku berpeluh macam dah kena hujan coz tahan sakit lagi kat kaki,dengan tusukan jarumnya lagi...akhirnya hampir 5 jam aku mampu bernafas spt biasa,alhamdulillah.doctor ckp high pressure.Ya Allah terima kasih diats kesempatan yg utk kesekian kalinya ini dan aku msh mampu melihat dunia.Semalam hanya satu yg ada dalam kepala ku..apakah aku bisa melihat dunia ini lagi?...sebab memg aku betul2 xboleh bernafas dengan baik...dan doc siap letak paper bag kat mulut aku supaya dpt nafas dengan tenang..nak masuk gas xboleh,coz perut aku kosong,kalau amik jugak dorang cakap boleh mengakibatkan maut...hanya padaNya aku berserah..namun jika aku pergi jua waktu tu,satu je yg aku pikirkan ...keluargaku..sahabat baikku dan semua insan yg menyayangiku...apakah mereka akan baik2 saja?sekali lg alhamdulillah kerana hingga kini aku masih disini..mengupdate blog usang ku ini...

Comments

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!