Skip to main content

aku insan biasa


Assalammualaikum semua..
Tujuan saya meletakkan pic saya disini adalah huhu..
cam nak bg ceramah je..hikhik
mmm cuma byk sgt yg btanya adakah sy ni tul2 pakai purdah...
mmm...mmg ada niat tapi x kesampaian lagi...
jadi ini lah wajahku yg sebenarnya...
Sejak 2,3 hari ni rasa penat sgt...
xtau knp..
dh tua agknya..huhu
sakitkah aku?
mm doakan kesihatan sy ya..
skunk dh keje tu yg jarang sgt nak update blog..
rini xde tajuk pe pun yg mnarik hanyalah ingin memperkenal kan diri ini..
jd harap semua yg btnya mlalui YM,Email,Chat box or ape saje..harap bpuas hati ye..
esok ade semi exam..
multimedia participle..hope dpt jawab sok...
lalalalalala(sambil mkelip2kn mata) huhu
sakit pulak pggang ni dok lama sgt ats kusi ni..
wawawawa..ingt pasal laptop ku syg yg dh tbakar rs cm hati lak yg tbakar huhu
tapi tulah sabar jelahkan mn tau dpt laptop yg g best ke huhu(tinggi no cite2)..
paling kurg laptop apple pn jadilah xnak yg mahal2 ni(hahaha)
klah cm dh byk je melalut..
nak tnya BEST xlagu yg baru diletkkn tu???
tlg komen erkz..
papai
Assalammualaikum

Comments

Bintang Hati said…
salam.

hampir sama yg tajuk lagu wana..
aku bukan orang biasa..
hehhhe..
hehehe dengan awak kata laptop terbakar.. saya teringat dulu seorang sahabat saya ada berkata... العلم في الفنديف ليس في الصدور
( ilmu didalam pendrive bukan didalam dada)
hahahahhaha sebenarnya ayat asal..
العلم في الصدور ليس في الكتاب
(ilmu didalam dada bukan didalam buku )

bila pendrive/laptop hilang r rosak.. dengan ilmu pon akan terbakar dan rosak.. hahahhahaha

papa pon saya doakan awak dapatlah laptop Apple yang MURAH 2.. hahahaha
salam,
moga sihat,rasenye makan tak cukup nutriet tu.
tak pakai handsock ke.
lagu ni bunyinye best je.
lum telek lirik lagi.

Popular posts from this blog

Pemilihan makanan kucing :)

Makanan kucing ialah benda paling penting perlu ada bila kita bela kucing. Tapi berapa ramai yang consult dengan veterinarian atau baca dengan teliti dekat packet makanan tu sebelum membeli makanan kucing.Mok2 dan Chimey ialah kucing pertama yang kami pelihara.Dan 10 tahun yang lalu, saya cukup takut dengan kucing. Bukannya apa, takut kena cakar. Hahaha.

First time pelihara kucing, memang saya tak tahu apa makanan yang patut aku bagi kucing ni. Whiskas? Friskies? Iams? Nasi? Ikan kembung? Semua diorang pernah try, kecuali nasi dengan ikan kering la, haha. Dan kucing saya siMok2 memang tak pernah cerewet kecuali si Chimey (Betina) tu. Bagilah jenama apa pun kat Mok2, dia tak pernah menolak. Tak pernah bad mood bila tengok makanan.


Perkongsian ( Propolis ) kami makan tau!

Kami sekeluarga makan propolis..komen kami..yup sgt bagus..cuci dlm badan..ayah dlu kalau makan kambing mesti rs pening2 or panas tapi skrg dh x..n ayah kata selain monavie,propolis ni terbaik n sesuai tuk ayah..terbaik..kalau ada bminat nk tahu boleh PM..nk try pun boleh..beli sebotol dlu..harga 1 pack ji rm 190..nk dpt hg kawan2 leh PM..ayah selalu tak larat nak naik atas,coz rumah kami tingkat 4,mesti berhenti-berhenti dari tingkat ke tingkat sekarang alhamdulillah ayah ckp,kalau ikut cara kami .. mak akan buat air propolis dalam 1.5L air kosong tu dan letak dalam peti sejuk,jadi bila-bila masa kami nak minum,senang kami terus minum je .. tak payah nak titik2

kat sini saya kongsi kelebihannya dan seangkatan dengan nya


Cara Penggunaan Propolis ActiveAturan MakanDewasa
Amalan Harian :  Pagi atau Petang  – 15 titis setiap dos Sakit Ringan :  3 kali sehari – 15 titis setiap dos Sakit Kronik : setiap 4 jam – 15 – 33 titis setiap dos Remaja Dan Kanak Kanak 1/2 sukatan dewasa, kanak kanak …

Produk Penjagaan Wajah

hihihi.. kali ni tetiba rasa nak menulis tentang produk penjagaan wajah yg sy guna skrg ..

masa jejalan nak cari barang makeup baru di watson seri manjung (baru tau kat sini ada watson) , coz barang makeup tertinggal di KL , last2 husband ajak beli baru je kat sini.Sedang dok mencari alang2 cari sekali brg mandian bagai , tetiba ternampak produk Bio-essence Tanaka White 4x Anti Dark Fighters!