Plz likes my page

Laptop ku yg mengada2

hari ni rasa letih sgt.pg2 lg dah hujan.memang best kalu dapat tido.tapi apakan daya,ikut hati mati,ikut mulut binasa(betul ke apa aku ckp ni?)huhu...yelah aku kan baru bjinak2 ngn bisnes yg kecil2 lan ni...kang tido smpai tghari susah pulak rezeki nak masuk.ish2...merujuk kpd tajuk diats..nak citer ckit..u all semua guna laptop apa ya?aku guna compaq v3522tu..dh nak 2 thn dah die bkhidmat ngn aku..ari ni aku tpaksa menformat laptop aku yg ngengada ni...aku kta ngengada coz laptop2 nikan kena belaian manja,phatian yg lebih utk dia btahan lama..tapi apakan daya...kali ni dh masuk 7 kali lah aku mformatnya..asl lembab je aku format..coz aku bukan lah tau sgt bab2 nie :)..n hari ni aku telah mbeli sepersalinan pakaian utk laptop ku ini..dan juga skin yg cantik utknya..coz muka dpan lcd laptop aku ni dh calar-balar...bkn aku yg cakar ya...my sayang2 yg wat...nak tau saper?jeng2...saper lg kalu bukan yuna & mok...eee..geram pn ada..tapi apakan daya syg punya pasal kadang aku biar je dorang landing ats laptop akuni...tapi hari ini rs cam nak cantik2 kan laptop aku yg ngengada ni..sgl kelengkapan sepersalinan nya aku telah beli di...?dimana ya?pastinya di...LOWYAT..mana lgkan..tu jelah yg paling hampir huhuhu...kat cni ada aku letak my syg2 tu,merekalah penyebab aku membeli pakaian utk ngada2 tu(maksud aku laptop aku tulah)..dan hari ini juga aku tlah menformatnya serta merta..dan mnukar anti virus nya kpd norton 360..ok x?hope oklah..n sbb utama aku mnformat laptop aku tu sbnarnya aku nak smbg blaja..jadi nak bg laptop aku ni ringan lah ckit...kan..nnti kalu nak wat apa2 kan senang xder lah dok hang jerk...tapi nmpaknya cos yg aku amik ni memaksa aku mbeli portable utk mengisi perisian2 yg aku ptt ada..maklumlah gerenti berat kalu letak lam laptop aku nie..huhu..klah xtau nak mbebel apa lg..hope u all sume mdoakan aku bjaya dalam cos yg aku akn amik ni..dn sukses dlm bisnes kecil2 lan aku ni..insyaAllah..ya Tuhan ku permudahkan lah perjalan ku ini..sama ada yg bakal datang dan yg sudah2..amin..

0 comments:

 
Bila Blogger Template by Ipietoon Blogger Template