Feb 10, 2015

Kongsi Resepi dan Menang IPHONE 6PLUS


Sebenarnya saya baru sahaja tahu perkara ini LetsMasak semalam di instagram mereka.Saya sangat tertarik dengan resepi-resepi yang ada dalam instagram tersebut.Tengah jalan-jalan usha-usha resepi,tiba-tiba terbaca yang info memasak pun boleh menang IPHONE 6 Plus 64gb!!




Hanya dengan share resepi anda,anda berpeluang menangi IPHONE 6 Plus yang awesome ini.Bukan itu sahaja!siap ada 4 lagi tawaran menarik berbentuk wang tunai.

Suri rumah dan memerangkap peniaga online seperti saya ni, sudah tentu banyak masa di rumah.Hobi pula memasak.Jadi apa salahnya hobi kita ini, kita jadikan juga sebagai sumber pendapatan.

Dalam blog saya ni pun ada banyak juga resepi yang sedap-sedap terperam je dalam ni.Entah ada ke tidak orang membacanya.

Jika kita lihat di website LetsMasak , kemudahan kita sebagai pengguna untuk mencari sesuatu resepi amat mudah,hanya type resepi yang anda cari,insyaAllah anda akan menjumpainya.Atau pun anda hanya pilih kategori contohnya ayam,sotong dan lain-lain mengikut pilihan anda.Dengan gambar-gambar yang menarik dan resepi-resepi baru dan segar,pasti menambahkan lagi semangat anda untuk memasak.





Walaupun LetsMasak nampak seperti kebanyakan laman komuniti yang membangunkan perkongsian resepi,namun sebenarnya ianya ada kelainannya.Dengan adanya LetsMasak Rewards System dengan hanya berkongsi resepi, kita sudah boleh menjana pendapatan darinya.Menarikkan? Hantar resepi & gambar dengan cara kreatif anda,jadi penyumbang aktif,kumpul points dan dah boleh tebus wang tunai :) ..

Namun setiap pertandingan sudah pasti ada cara dan syarat-syaratnya.Jom tinjau apa agaknya syarat-syarat tersebut.

LETSMASAK REVIEWS CONTEST 2015

Kita tengok hadiah-hadiah yang boleh korang menangi

  1. Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
  2. Tempat kedua: Wang tunai RM500
  3. Tempat ketiga: Wang tunai RM400
  4. Tempat keempat: Wang tunai RM300
  5. Tempat kelima: Wang tunai RM200
Langkah-langkah untuk menang

♥ mestilah register dulu di link kaler biru yang saya dah beri kan diatas,klik sahaja

♥ mencapai sekurangnya 50% progress sebelum hantar review.Amat mudah macam kita register facebook dulu mula-mula. 


♥ Tulis review anda di blog anda

♥ Dapatkan ahli berdaftar di bawah anda sekurangnya 20% dikira sebagai refferal

♥ Akhir sekali jangan putus asa dapatkan ahli register dibawah anda

mudahkan? Jom sama-sama kita usaha untuk martabatkan budaya memasak sambail menjana pendapatan..

Habis dah baca ? Semangat ?! Ok ucapkan terima kasih kepada penaja Hai Blogger! 

"Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"





Share This:   FacebookTwitterGoogle+

Followers

My 1st novel

My 1st novel
sudilah baca ya

Warkah Seharum Cinta FAN

sahabat sedang menambah ilmu

Popular Posts

Powered by Blogger.

Chat

Copyright © . | Powered by Blogger
Design by Blog Oh! Blog | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com