Jun 10, 2012

selamat sampai di KL

seharian tak tido,bertolak kul 3 ptg td.. smpai dlm jam 7,gi tmn Melati PV8 singgah jap makan kat sana.sembang2 ,terus lik ampang.smpai ampang jam 10 coz sibuk cri makanan sugar glider..coz yg ada ttggal kat Lumut.smpai umh ada sedara mara,sembang2 jap n tgk bola hehehe... dh masuk 3 hari xtido,mmg dh rs rabak mata.sebenarya xtau nak tulis pe,cuma tetiba rs nak berblogging :D
Share This:   FacebookTwitterGoogle+

Jun 7, 2012

Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam kan berakhir, hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani
Tangis dan tawa nyanyian yang mengiringi
Hati yang rindukan cinta dijalan-Mu
Namun ku percaya hati meyakini
Semua akan indah pada akhirnya

Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini

Waktu berputar rebulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam kan berakhir, hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani
Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Share This:   FacebookTwitterGoogle+

Jun 5, 2012

hari ni seharian tak makan.. memang langsung tiada keinginan untuk makan..lihat buku2 lama,baca semula..happy,sedih bercampur baur..
Kita perlu yakin bahawa pasti akan ada kebahagiaan didalam kesabaran..
Temani aku ya Allah,hanya kepadaMu tempatku bergantung,jangan biar aku terasa seperti sendiri...aku tidak mampu ya Allah..
Share This:   FacebookTwitterGoogle+

JANJI apakah hanya janji?? mengapa susah sangat nak ditepati?tanggung jawab,kemana tanggung jawab?apakah kamu tidak takut dipersoalkan itu nanti?semakin lelah menanti kepastian.. apakah ada sinar perubahan?Tuhan tunjukkan jalan panduan,agar tidak sekali lagi tersesat jalan..

cukup sekali aku pernah memungkiri,dan janganlah aku dibalasi.. kerana bukan aku yang pinta semua ini terjadi..semuanya sudah tertulis sejak azali..
Share This:   FacebookTwitterGoogle+

Jun 2, 2012

assalammualaikum..
harap semua sihat belaka..alhamdulillah .. :)
dah lama sangat rasanya saya tinggalkan blog ni bersawang..
bukan apa saya sibuk belajar menjahit...
husband tolong ajarkan hehehe..
alhamdulillah ,saya yang sememangnya tak pernah pegang mesin jahit,tapi boleh menjahit...wah.. :) bestnya rasa..

ok tau tak apa yang saya jahit ? saya jahit tempat tidur untuk toy n yuna (sugar glider) .. hehe
and saya ada wat bisnes kecil-kecilan untuk anda yang memiliki sugar glider :)

nak tengok pic sugar glider saya?



saya bela sepasang umur diaorang dalam 5 bulan lebih :)

ok nak tgk apa yg saya jahit?


ok pic diats saya ambil dari salah seorang customer saya seorang cikgu dari pahang yang memilih SET ini sebagai pilihan (tidak termasuk cage) .. ok cantik x? customer ni suka sangat dengan set merah ni .. n seminggu kemudian ,beliau telah membeli 2 SET lagi dari saya iaitu warna purple dan hitam :) .. tq Puan Nik Nurul Akma Amir :) ..





ada yang berminat ? leh msg/call/whatsapp saya kat 012 944 7669 / BBM je sy 26B03554
Share This:   FacebookTwitterGoogle+

Followers

My 1st novel

My 1st novel
sudilah baca ya

Warkah Seharum Cinta FAN

sahabat sedang menambah ilmu

Popular Posts

Archive

Powered by Blogger.

Chat

Copyright © . | Powered by Blogger
Design by Blog Oh! Blog | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com